NUDS

Skidanje fajlova sa interneta je uobičajena praksa, ali neki korisnici su na mreži spremni DA SKINU I odeću sa sebe. Zato je važno da znamo kako se onlajn Poker U skidanje može lako pretvoriti u ruski rulet.

GOLA ISTINA O NUDSIMA

Fotografije ili videi na kojima su intimni delovi tela ili skraćeno nuds (eng. nudes) nešto su što je vrlo prisutno na internetu. Ako te zanima da saznaš više o sekstingu – dopisivanju koje podrazumeva slanje ovakvih fotki ili videa, pogledaj ovde.

Ipak, nije svako slanje takvog sadržaja uvek uzajamno. Sve je više rasprostranjena praksa slanja neželjenih nudsa, bilo poznatoj ili nepoznatoj osobi. S obzirom na to da to najčešće čine muškarci koji šalju fotke svog penisa devojkama i ženama koje često ne poznaju, na engleskom je skovan i termin „dick pic“ (fotografija penisa). Mnoge devojke i žene koje su aktivne na društvenim mrežama dobile su makar jednom u inboks dick pic koji nisu želele. Neke je ovo uplašilo, nekima je bilo smešno, ali svaka od njih zaslužuje da koristi internet bez iskakanja fotki penisa u inboksu.

 

Pogledajte našu YouTuberku Milicu Lepoticu koja donosi vrlo originalne savete kako reagovati u ovakvim situacijama:
https://youtu.be/NuRO2ZcliYM

 

 

Zašto je važno
razmisliti kome šaljemo nudse?

– ako je to osoba koju znaš ili s kojom si u vezi, vaš dobar odnos može da se pokvari, a ti da završiš kao žrtva osvetničke pornografije

– ako je to osoba koju ne poznaješ u offline svetu, ti zaista ne znaš ko je s druge strane i gde će tvoje slike da završe

Ne znaš kako
odgovoriti kada
dobiješ neželjeni nuds?

Evo predloga: